Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM, spre Divizia B! Primul joc al barajului pentru promovarea în Liga 2 al CSM Reșița va avea loc miercuri, 25 mai, de la ora 18:00, la Timișoara! Cel mai probabil, rosso-nerii vor juca cu Ghiroda și Giarmata Vii!

Chiar dacă mai este mai mult de o săptămână până la primul joc de baraj, deja se fac pregătiri pentru deplasarea în județul vecin. Guardia Ultra vine în sprijinul suporterilor Reșiței care nu au posibilitatea de a se deplasa la Ghiroda, iar galeria va închiria un autocar de 50 de locuri.

„Ne-am decis să închiriem un autocar de 50 de locuri pentru suporterii CSM Reșița. Oamenii din galerie intenționează să meargă cu mașinile personale și autocarul să fie pentru alți suporteri care ar dori să vadă și să susțină echipa și nu au alt mijloc de transport. Prețul deplasării pe autocar este de 15 lei de suporter, iar diferența de preț va fi suportată de Guardia Ultra. Facem acest gest pentru că suporterii Reșiței au avut grijă de galerie cu mici donații în tot acest an competițional și vrem să întoarcem favorul. Cei care doresc să achiziționeze bilete și să ne însoțească în deplasare mă pot contacta pe Facebook sau la numărul de telefon 0720541579. Cred că vom încuraja echipa în jur de 150 de suporteri și sper să nu avem probleme cu biletele. Stadionul din Ghiroda este unul micuț, cu o singură tribună, care are doar trei rânduri și ne așteptăm să întâmpinăm probleme la bilete. Sper ca măcar 100 de bilete să ni se aloce. Am luat legătura deja cu conducerea clubului nostru, iar în zilele următoare vom discuta și cu cei care se ocupă de destinele echipei din Ghiroda. Abia apoi vom putea da un răspuns. Benefic este faptul că gardul care împrejmuiește stadionul este lipit de gazon. Deci, în ultimă instanță, putem sta, privi și încuraja echipa de la gard. Partida va fi miercuri, 25 mai, de la ora 18:00, iar noi vrem să plecăm de la ora 15:00. Autocarul cu suporteri va pleca de pe Calea Caransebeșului, de la Institutul de Proiectări”, a declarat Marcel Gușcă, liderul Guardiei Ultra.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Zoli Bagoși