Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În timp ce Flavius Stoican caută cel mai potrivit 11 pentru partida cu Steaua, suporterii din galeria Reșiței s-au mobilizat și au vândut bilete în două locații din oraș! Este de apreciat efortul suporterilor rossoneri, care au reușit să vândă aproximativ 1000 de bilete în două zile, bani care vor intra în conturile clubului reșițean. Prețul unui bilet la partida dintre CSM Reșița și Steaua este de 20 de lei!

„Am fost luni și marți la Victoria și în Centrul Civic pentru a vinde bilete la meciul CSM Reșița – CSA Steaua București, tocmai pentru a veni în sprijinul colegilor noștri de tribună. Prin acest mod încercăm să evităm aglomerația de la intrarea în stadion în ziua meciului. După ziua de luni au fost vândute aproximativ 500 de bilete, marți aproape la fel, deci în două zile în care noi am stat în cele două zone ale orașului am reușit să vindem aproximativ 1000 de bilete.”, a spus Marcel Gușcă.

Este de știut faptul că Guardia Ultra merge după echipă în meciurile din deplasare, iar costurile de închiriere a unui autocar au devenit tot mai mari. „Nu avem pregătită vreo coregrafie deosebită pentru meciul cu Steaua, deoarece intenția galeriei este de a aduna bani pentru achiziționarea unui microbuz. Au devenit pentru noi foarte costisitoare deplasările, iar costurile de închiriere a unui autocar sau a unui microbuz sunt foarte mari. De doi ani de zile adunăm bani pentru a achiziționa un microbuz. Deci, nu avem pregătit nimic special pentru acest meci, dar va fi o atmosferă mai frumoasă. Avem pregătit ceva un pic mai mult față de celelalte meciuri, dar nimic deosebit.”, a mai adăugat Gușcă.

„Joi o să avem o întâlnire cu suporterii, astfel încât fiecare microbist să poată intra cât mai uşor în posesia unui bilet. E greu de spus câţi membri va avea Guardia Ultra la jocul de sâmbătă, în mod obișnuit suntem 50, dar pentru acest meci m-au contactat mulți suporteri, inclusiv din străinătate, care spun că se vor reîntoarce în Valea Domanului să fie alături de echipă. Bănuiesc că vom umple sectorul şi că vom fi vreo 250-300 de suporteri în galerie. Ca spectatori, sper să se adune aproximativ 8000 în tribune. S-au dat 100 de bilete în cinci minute, aşa că bănuiesc că ne vom aduna 8000 de fani din Reșița şi din toate colțurile județului. Cu toţii vor să vină alături de culori.”, a încheiat Marcel Gușcă, liderul Guardiei Ultra.

Peluza Sud Steaua și-a anunțat deja prezența la meci: aproximativ 500 de suporteri vor veni la Reșița pentru a-și încuraja echipa favorită. CSM Reșița va întâlni CSA Steaua București sâmbătă, 24 februarie, de la ora 11, pe stadionul „Mircea Chivu”.

JCS-Ștefan Moraru