Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Primarul Felix Borcean a povestit, într-o conferință de presă, cât de rapid s-a mișcat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, în problema proiectului de modernizare a aeroportului din Caransebeș. Edilul a fost martor la momentul în care Grindeanu și-a pus la treabă secretarii de stat pentru ca proiectul lui Olariu să prindă aripi!

„O să vă spun pe scurt impresia mea, că am avut o discuție la București în biroul ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, alături de Gabriel Olariu și de senatorul Ion Mocioalcă. Deși eu îl știu pe Sorin Grindeanu ca un tip foarte deschis și foarte preocupat, mai ales de zona această, am fost surprins, mi s-a părut extrem de operativ în ceea ce privește aeroportul. Lucrurile au decurs la nivelul câtorva minute, cred, au fost chemați doi secretari de stat și au fost puși în legătură cu Gabriel Olariu. Iar unul dintre ei a întrebat: <<Îi dăm drumul?>> Și Sorin Grindeanu a spus <<Da, îi dăm drumul>>. Ce înseamnă asta, înseamnă că există bani, există finanțare și că proiectul de la aeroport e unul cât se poate de fezabil”, a explicat Felix Borcean.

Reamintim că omul de afaceri Gabriel Olariu încearcă să acceseze peste 80 de milioane de euro fonduri europene pentru revitalizarea Aeroportului Caransebeș.

JCS-R.M.