Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Este o certitudine: interpretul american de muzică gospel, care a câștigat de două ori Premiul Grammy pentru cel mai bun album vocal de jazz (în 2014 și în 2017), va cânta în Centrul Civic, în 4 august. Biletele au fost deja puse în vânzare!

„Așază-te confortabil, spune un mare «Wow!» din tot sufletul și fii primul, alături de prietenii tăi, la surpriza pe care ți-am pregătit-o! Este o onoare și un privilegiu pentru noi toți să îl avem oaspete în orașul nostru pe marele artist Gregory Porter a.k.a. (cunoscut și ca – n.r.) The Voice (Vocea)! Alături de muzicienii extraordinari din band-ul lui, celebrul artist american va concerta magistral, cum altfel, pentru inimile noastre, de dragoste și dor, pe scena mare din Centrul Civic, în seara de 4 august 2022“, informează municipalitatea reșițeană.

Concertul „Love songs – Custom stories“ va debuta în seara de 4 august, la ora 20.00, în Centrul Civic al Reșiței. Biletele au fost puse în vânzare prin platforma iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-resita-concert-gregory-porter-72555/) și costă între 63,57, în zona cea mai depărtată de scenă, și 158,93 de lei, care sunt în zona premium, de la terasele din apropiere, și includ consumație de câte 100 de lei.

„Custom stories“ este un nou concept care face parte din reconversia culturală a Reșiței, context în care, în seara concertului, în centrul urbei vor răsuna celebrele „Love Songs“ ale lui Gregory Porter.

JCS-Antoniu Mocanu