Gregory Porter pune Reșița alături de Milano, LA și Berlin - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Municipalitatea reșițeană are un motiv în plus de mândrie, vizavi de concertul programat de solistul american pe malurile Bârzavei!

Cetatea de foc „este inclusă pe lista selectă a marilor orașe ale lumii care întregesc turneul de anul acesta al lui Gregory Porter, alături de Amsterdam, Bruxelles, Manchester, Birmingham, Ljubljana, Stockholm, Oakland, Saint Petersburg, Toronto, Los Angeles, Viena, Roma, Berlin, Oslo și Milano. Este o mare bucurie pentru noi, reșițenii, să îl avem aici, pe scena din Centrul Civic, în anul în care sărbătorim 150 de ani de la fabricarea primei locomotive cu abur!“, informează municipalitatea pe o rețea de socializare.

Întrebările cheie au următoarele răspunsuri: Unde? – În Centrul Civic al Reșiței. Când? În 4 august, de la ora 20.00. De unde se pot lua bilete? De pe iabilet.ro.

Amintim că biletele pentru concertul „Love songs – Custom stories“ (https://www.iabilet.ro/bilete-resita-concert-gregory-porter-72555/) costă între 63,57, în zona cea mai depărtată de scenă, și 158,93 de lei, disponibile în zona premium, la terasele din apropiere, și care includ consumație de câte 100 de lei.

JCS-A.M.