Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Primăria Reșița a bătut palma cu artistul care va cânta în centrul urbei pe 4 august. Anunțul a fost făcut recent de primarul Ioan Popa, conform căruia la eveniment vor fi disponibile în jur de 1.000 de locuri!

Dintre acestea, 800 vor fi pe scaune, celelalte fiind la mesele care vor fi amplasate în apropierea scenei. „Pe acestea vrem să le alocăm principalelor companii care generează venituri la bugetul primăriei. Cred că e momentul ca reșițenii să-i cunoască pe cei care generează venituri la buget. E un gest de recunoștință pe care vrem să-l facem la adresa acestor companii”, a precizat primarul.

Reținem că, cel mai probabil, biletele vor costa între 80 și 120 de lei și că acestea vor fi disponibile peste două-trei săptămâni. „Artistul și-a anunțat calendarul pentru 2022. Reșița încă nu figurează în acest calendar tocmai pentru că noi încă nu am dat drumul la bilete. Dar asta se va întâmpla în curând”, a mai punctat Popa.

Interpret american de muzică gospel, cantautor și actor, Gregory Porter s-a născut pe 4 noiembrie 1971 în Sacramento, California. În 2014 și 2017, a câștigat Premiul Grammy pentru cel mai bun album vocal de jazz cu albumele „Liquid spirit” și „Take me to the alley”. Până în prezent, a lansat șapte albume de studio, ultimul, intitulat „Still rising”, fiind lansat anul trecut.

JCS-Ionel Ivașcu