Caraş-Severin, Romania


REȘIȚA – Fetele de la gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Școlar Reșița au reușit să se claseze pe locul 3 la Campionatul Naţional pentru junioare mici, junioare şi senioare!

Gimnastele pregătite de  Luminiţa Laţcu şi Dana Târba au cucerit două medalii de bronz şi alte câteva clasări aproape de podium.

„După o pauză mare de competiţii, cu antrenamente online şi antrenamente desfăşurate de puţin timp în sală, faţă de alte cluburi care au beneficiat de sală şi pe perioada pandemiei, eu sunt mulţumită de sportivele noastre, ale Clubului Sportiv Şcolar din Reşiţa. Ne-am clasat cu echipa de categoria a 4-a pe locul 3, deci am obţinut o medalie de bronz, prin sportivele Sofia Perneu, Dariana Condescu, Issabel Ungureanu şi Rebeca Grădinaru. Tot la această categorie, Sofia Perneu a evoluat cel mai bine. A obţinut locul 7 la individual, ceea ce îi aduce automat o calificare la Cupa României din noiembrie. Tot Sofia a obţinut locul 5 la cerc, locul 8 la panglică şi locul 6 la minge. Isabel Ungureanu, locul 9 la panglică, Anamaria Mihalache a obţinut locul 9 la panglică, la categoria a 3-a. Larisa Ristea, junioara Clubului Sportiv Şcolar din Reşiţa, a obţinut medalia de bronz la obiectul cerc. Am avut şi o senioară, Cătălina Anghelina, care a obţinut locul 7 la panglică şi minge, locul 8 la individual compus şi măciuci”, a declarat antrenoarea Luminiţa Laţcu.

JCS-Ștefan Moraru

2 Comments

  1. Cum sa pui masca, sa ascunzi asa zambete minunate ? Ce fetze zambitoare si cata bucurie inocenta ! Copii cu copilarie mutilata ! Doamne, ce vremuri !

Adaugă comentariu