Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Aflați în ultima săptămână de antrenamente înainte de vacanță, handbaliștii de la CSM Reșița au făcut un gest de omenie și au donat sânge pentru viață!

Printre handbaliștii care au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Reşiţa s-a aflat și Marius Bahan, iar acesta a ținut să le mulțumească suporterilor care au fost alături de echipă pe parcursul întregului sezon.

„Am reușit să ne mobilizăm și am făcut un lucru de care suntem mândri. Am terminat sezonul pe primul loc, și nu doar atât, ceea ce este mai important este faptul că am încheiat competiţia fără accidentări. Trebuie să îi mulțumim Lui Dumnezeu pentru acest lucru. Asta ne-a şi determinat să facem acest lucru: să donăm sânge pentru cei care sunt mai puțin norocoși și au probleme de sănătate. În această săptămână am ieșit din efort, practic a fost ultima săptămână de antrenamente, după care vom intra într-o vacanță binemeritată. Bineînțeles, vom avea și un program pe care trebuie să îl respectăm și în vacanță. Vreau să mulțumesc încă o dată suporterilor care au fost alături de noi mereu și sperăm să ne revedem cu bine în noul sezon”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secţiei de handbal de la CSM Reşiţa.

JCS-Ștefan Moraru