Gâfu şi Plujar au depus jurământul - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În urma măsurii Guvernului, prefectul Ctistian Gâfu şi noul subprefect Andrei George Plujar au depus jurământul, în sistem de videoconferinţă, joi, 4 martie. Învestirile au fost făcute în baza unei hotărâri purtând semnătura primului ministru al României, Florin Câţu, şi a ministrului Afacerilor interne, Lucian Bode!

Trebuie subliniat faptul că prefectul Caraş-Severinului este unul dintre puţinii care a fost păstrat după toate schimbările. Oficialul a ţinut să transmită şi câteva mulţumiri: „Vreau să mulţumesc Guvernului pentru încrederea acordată prin renumirea mea în funcţia de prefect al judeţului, consider că este o recunoaştere a muncii depuse în timpul primului meu mandat de prefect şi bineînţeles că această numire mă obligă să muncesc mai mult şi mai bine pentru a răsplăti această încredere pe care Guvernul mi-a acordat-o. Am traversat un an dificil, am avut de gestionat o situaţie cu care nu ne-am confruntat până acum, dar, cu sprijinul întregului colectiv al Instituţiei Prefectului, consider că am reuşit să ne achităm de obligaţiile care ne-au revenit“.

Legat de schimbarea la nivel de subprefect, Cristian Gâfu a precizat: „Vreau să-i mulţumesc domnului Paulescu pentru întreaga activitate pe care a desfăşurat-o în funcţia de subprefect şi sunt încrezător că vom avea o colaborare la fel de bună cu noul subprefect al judeţului, domnul Plujar. De asemenea, doresc să mulţumesc tuturor colegilor din instituţie pentru eforturile depuse în această perioadă, pentru orele suplimentare petrecute la birou sau pe teren şi sunt convins că împreună vom reuşi în continuare să gestionăm din ce în ce mai bine situaţia generată de pandemie şi că, încet-încet, odată cu avansarea campaniei de vaccinare, lucrurile vor reveni la normal şi instituţia noastră va putea să se concentreze şi pe celelalte probleme cu care se confruntă judeţul nostru, probleme care, pe alocuri, au trecut în plan secundar în contextul actual. Dumnezeu să ne ajute şi să ne dea sănătate şi putere de muncă!“.

JCS-A.M.