Caraş-Severin, Romania

VALEA ALMĂJULUI – Şeful judeţului a verificat în teren stadiul lucrărilor la DJ 571B, Bozovici – Dalboşeţ – Şopotu-Nou.

Preşedintele CJ a fost însoțit de vicepreședintele Ionesie Ghiorghioni, secretarul județului Ion Imbrescu, primarii comunelor Sopotu Nou și Dalboșeț, Baba Păun, respectiv Sorin Băcilă, și responsabili tehnici din cadrul Consiliului Județean. Pe drumul ce este de fapt principala arteră din Valea Almăjului, se poate circula de acum în condiţii normale, după ce, timp de doi ani, cât s-a aflat la Ministerul Dezvoltării din timpul guvernărilor Boc şi Ungureanu, nu s-a primit nicio alocare pentru reabilitarea lui.

Prezent la fața locului, președintele Consiliului Județean a declarat că „acest drum este rezultatul Programului Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, cunoscutul PNDI, prin care drumurile judeţene s-au luat de la consiliile judeţene, urmând să fie făcute pe un credit furnizor, prin intermediul Ministerului Dezvoltării, respectiv, cu garanţii guvernamentale, însă a fost un fiasco. Pe acest drum nu se putea trece, din cauza gropilor. Erau adevărate cratere, după cum spuneau primarii din zonă”.

„Mai avem foarte mult de lucru în zonă, însă, de bine de rău, se poate circula. Nu la fel de bine, repet, ca pe celelalte drumuri județene care au rămas în proprietatea și administrarea Consiliului Județean”, a declarat președintele Consiliului Județean. Asfaltarea drumurilor din Almăj, aflate într-o stare jalnică în ultimii ani, este o altă promisiune făcută almăjenilor şi onorată de Sorin Frunzăverde, după cea a redeschiderii spitalului din Bozovici.

Nina Curiţa

5 Comments

  1. Dar drumul de la Bozovici catre Eftimie Murgu de ce nu il reabiliteaza nimeni? Arata groaznic , mai ales aceasta zona este vizitata de foarte multi turisti ce vin sa vada morile de apa.

    • tocmai de aia , sa nu mai vina , sa plecam cu totii din judet , sa devina dansu` mare baron peste 2-3 oameni care mai raman in judet !!! Doamne , da cine l`o fi fatat ?! Oameni fara scrupule si caracter , Dumnezeu judeca !!!

  2. Acest individ ar trebui sa se arunce in nera sau sa paraseasca caras severinul sa plece in Bucuresti ,acest individ ce conduce de atita amar de ani judetul spre a intra cu dreptul in fruntea clasamentului celor mai sarace si lipsite de perspectiva judete din tara ,acest individ si toata clica de oameni din jurul sau incompetenti si corupti pina in maduva oaselor ….fosti tovarasi ai comunismului ce pun judetul la cale la un pahar de tuica. Asa sa ne ajute Dumnezeu si sa ne lumineze pe noi Caraseni si ceilalti concetateni ai judetului atunci cand vom iesi din nou la vot….si poate unii din noi vor avea curajul sa ridice capul sus si sa strigam cu toti ..ASA NU SE MAI POATE.ps…pentru domnisoara jurnalist….nu mai folositi sintagma …frunza de mult corupta nu face si nici nu da din buzunar …are obligatia de a face totul in folosul binelui comun….ca sa fim intelesi acesti indivizi nu sunt Doamne Doamne …si fac si dreg si noi trebuie sa le aducem ofrande .

  3. Ce titlu „si-a onorat promisiunea” ca si cind le-a facut un favor almajenilor, asta era obligatia omului cu functia pe care o are. Asa va place sa faceti din tintar armasar, nu sunteti impartiali si obiectivi asa cum ar trebui sa fiti.

  4. am ajuns sa ne bucuram si la „asfalt” care tot restul lumii il are…parca a inaugurat cel mai lung pod din lume ca sa fie de mandrit , da bai $…a de munca la oameni baaa !!! nu mai fa viata grea judetului care inainte de 89` era fruntas si acum a ajuns codas , lipitoare ce esti !!!

Adaugă comentariu