Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – ACS Banat Girls a câștigat duminică, 31 octombrie, cu scorul de 4-0, confruntarea cu CSȘ Târgoviște, în etapa a VII-a a Ligii I, la fotbal feminin! 

Pentru fotbalistele pregătite de Daniel Amariei au înscris Stefanija Roksa (minutele 25 și 85), Elena Ruvilă (minutul 63) și Andra Vidican (minutul 72). În urma acestei victorii, Banat Girls a urcat un loc în clasament, este în acest moment pe poziția a IX-a, cu 4 puncte, obținute în cinci jocuri.

„Ne bucurăm că a venit și prima victorie din acest campionat, după o pauză destul de lungă în care nu am avut niciun meci oficial. Am pregătit foarte bine jocul, știam că ne așteaptă un meci de șase puncte cu o contracandidată de-a noastră pentru salvarea de la retrogradare. Am întâlnit o echipă teoretic mai slabă decât noi și această diferență s-a văzut mult mai bine în teren. La acest meci a existat o singură echipă, scorul putea lua o amploare mult mai mare, dar sunt bucuros de cele trei puncte câștigate și de jocul prestat de fete, mai ales în repriza a doua. Am avut-o pe Andra Vidican, care a debutat cu gol la noi, ea având doar 15 ani. A fost primul ei meci în Liga 1 și mă bucur pentru ea, că a reușit să marcheze. A fost o victorie muncită și vrem să continuăm în același mod, vrem să legăm cât mai multe victorii până la finalul campionatului”, a declarat Daniel Amariei, antrenorul echipei bănățene.

ACS Banat Girls: Milagros, Roksa, Lazăr, Chișe, Delia Dan, D. Muntean, Ruvilă, Burdan, P. Muntean, Gînju și Carmen Andrei. Rezerve: Kovacs, Dumitru, Păuțu, Vidican și Marin.

În etapa a VIII-a a Ligii 1 de fotbal feminin, Banat Girls va juca duminică, 7 noiembrie, pe teren propriu, cu Universitatea Olimpia Cluj. Formația din Cluj peste pe locul III, cu 15 puncte și se luptă pentru titlu.

JCS-Ștefan Moraru