Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Antrenorul Reșiței consideră că nu există vreo diferență de valoare foarte mare între echipele care activează în Liga 2, contând doar starea de spirit și dorința de a juca la un nivel superior a jucătorilor! Stoican a apreciat efortul galeriei, care a parcurs câteva sute de kilometri pentru a fi aproape de echipă la partida cu Mioveni. De altfel, Guardia Ultra însoțește CSM Reșița în toate deplasările!

Urmează o pauză competițională de două săptămâni, în care rosso-nerii vor încerca să pună la punct lucrurile din jocul echipei care nu merg așa cum vrea Stoican și vor disputa încă un amical cu UTA Arad.

„Vă spun o realitate, diferența de valoare între echipe poate este inexistentă. Este vorba doar de stare de spirit, este vorba de dorința de a juca la un nivel superior. Este vorba de starea de moment sau de ziua respectivă. Este vorba de oamenii care vin la stadion, cum a venit galeria noastră la Mioveni atâția kilometri ca să ne susțină. Toate acestea coroborate, clar îți dau aripi. Dar trebuie să fim realiști, să nu fim ipocriți, să muncim pentru a prinde un loc în primele șase. Asta este clar. Vom vedea atunci cine se va califica, care echipă este mai echilibrată, care antrenor este mai înțelept și cum poți să-i faci pe jucători să conștientizeze că se poate. Nu ne gândim departe, ne gândim la primul meci, că până la urmă degeaba visăm, dacă noi primul meci nu-l tratăm un serios. Ne așteaptă o pauză de două săptămâni, așa că putem să punem la punct toate lucrurile care mai scârție. Avem un meci amical cu cei de la UTA, sâmbătă. Este echipa care tot timpul ne-a întins o mână să jucăm contra lor în amicale și pentru asta vreau să-i mulțumesc și lui Mircea Rednic. În ceea ce privește promovarea, mai este mult până departe. Ceea ce mă bucură este că oamenii au speranțe, pentru că jucătorii au justificat prin evoluția lor aceste speranțe. Mai departe, vom vedea. Vreau să felicit galeria, pentru că să vii atâția kilometri pe proprii bani, să vii să susții această echipă, să-ți dorești atât de mult să fii alături de ea pentru mine este un lucru foarte mare.”, a spus antrenorul Flavius Stoican.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: CS Mioveni

Adaugă comentariu