Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Csikszereda a plecat cu toate punctele din Valea Domanului după ce a câștigat cu 3-2 în fața Reșiței și s-a distanțat în fruntea Ligii 2! Nemulțumirea lui Stoican a fost faptul că echipa sa a primit cu ușurință golurile, iar jucătorii săi au trebuit să alerge după egalare!

„Csikszereda a fost o echipă destul de pragmatică și pot spune și norocoasă. Au marcat goluri pe niște greșeli copilărești făcute de noi. Adică minge în careu din faza fixă și un autogol. La 2-2 n-am reușit să marcăm golul al treilea, am primit noi și pot spune că am pierdut un punct. Am văzut un joc bun făcut de noi, dar lipsit de realizări. Am avut în față o echipă care a stat bine din punct de vedere fizic, dar una pesta alta este o înfrângere și trebuie să o digerăm cum trebuie. Trebuie să rămânem echilibrați, chiar dacă este prima înfrângere pe teren propriu pe care am suferit-o de când am venit la această echipă, mai ales că am pierdut printr-un autogol. Important este să conștientizăm că mai avem mult de muncă. Trebuie să fim mai atenți pe faza defensivă și trebuie să marcăm atunci când avem ocazia. Este deranjant că alergăm să egalăm după ce primim goluri cu ușurință. Trebuie să scot în evidență și un aspect pozitiv și acela că am fost o echipă care nu s-a mulțumit cu puțin. Se pare că a contat destul de mult absența lui Alin Dudea din apărare. El este un fotbalist care vede și anticipează foarte bine jocul. Ne-a lipsit foarte mult la acest meci, dar acest lucru nu este o scuză. Cu un punct în acest joc am fi fost pe locul 2, așa suntem pe locul 7. Trebuie să învățăm din astfel de momente. Am jucat cu entuziasm, publicul ne-a împins de la spate și timp de 89 de minute am încercam să câștigăm. A venit acel autogol și n-am luat niciun punct. I-am spus lui Elton în vestiar că trebuie să ridice capul, deoarece campionatul e lung și ne așteaptă alte partide grele.”, a declarat Flavius Stoican.

Antrenorul din Valea Domanului a spus că și-ar dori și el un astfel de arbitraj la meciurile din depalsare: „De pe bancă nu am putut să mă pronunț la acea intervenție la Moussa Samake și nu aș vrea să spun prea multe, chiar dacă în timpul jocului ești mai agresiv în gesturi, pentru că ți se pare că toate ți se cuvin. Poate nu este tot timpul real ceea ce vezi de pe bancă. Cred că a fost un arbitraj pe care mi l-aș dori și eu în deplasare!”

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu