Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Antrenorul Flavius Stoican a recunoscut faptul că Aurică Beldeanu, fosta glorie a Reșiței și Craiovei, a avut un rol foarte important în cariera sa de fotbalist. Datorită lui Beldeanu, actualul antrenor al Reșiței a reușit să facă pasul de la juniori la echipa de seniori de la Turnu Severin. Apoi, tot la recomandarea lui Beldeanu, Stoican ajungea la Universitatea Craiova, sub comanda lui Sorin Cîrțu!

„Îi mulțumesc din suflet, a fost o surpriză și pentru mine prezența sa la meciul nostru. Îi mulțumesc și președintelui Cristi Bobar că s-a gândit la nea Aurică. De ce mă bucur atât de tare? Pentru că acest om a contribuit la evoluția mea în fotbal. Când eram la Turnu Severin, la formația de juniori, m-a luat la echipa mare, unde dânsul era antrenor. De acolo, a avut cuvinte de laudă despre mine la Universitatea Craiova, unde pe timpul acela era președinte Rodion Cămătaru, iar antrenor Sorin Cîrțu. Fără recomandarea lui Aurel Beldeanu, cred că mi-ar fi fost destul de greu să fac pasul la o echipă de Liga 1, și mai ales la Craiova. Îi port un respect deosebit acestui om, care face parte și din familia CSM Reșița.”, a spus antrenorul Flavius Stoican.

De-a lungul carierei de fotbalist, Flavius Stoican a jucat la echipe importante precum Universitatea Craiova, Dinamo București și Shakhtar Donetsk.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu