Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Finalul sezonului de schi pentru „Prietenii Munților” a fost sărbătorit într-un mod deosebit prin acordarea de premii tuturor participanților la etapele Cupei „Prietenii Munților” 2024, pe categoriile începători, copii sub 10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani și open. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 23 martie, la Muzeul Banatul Montan din Reșița!

Cupa Prietenii Munților, trofeul principal, a fost înmânat sportivilor care au obținut cel mai bun timp cumulat în etapele competiției. Iarina Micu a fost desemnată câștigătoarea la categoria feminină, în timp ce la masculin, trofeul i-a revenit lui Ovidiu Delcea. Numele lor va fi înscris pe cupă alături de campionii din anii precedenți, consolidând astfel istoria de succes a competiției.

„Dorim să transmitem sincere mulțumiri tuturor susținătorilor Cupei Prietenii Munților 2024, gazdei noastre Muzeul Banatului Montan din Reșița și sponsorilor implicați, ale căror contribuții au fost extrem de valoroase pentru desfășurarea evenimentului. Să ne vedem cu bine și să nu ne pierdem speranța că sezonul următor ne va aduce mai multă zapadă!”, au transmis cei de la „Prietenii Munților”.

JCS-Ștefan Moraru