Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Banat Girls a câștigat duminică, 30 mai, cu scorul de 1-0 cu echipa Fair Play București. Unicul gol al jocului a fost marcat de Adelina Ion, în minutul 85!

Acest joc din deplasare a fost ultimul din acest sezon pentru fetele antrenate de Amariei. În sezonul 2021/2022, fotbalistele reșițene vor evolua din nou în Liga 1. Banat Girls a încheiat acest campionat pe locul 3 în play-out, cu 25 de puncte acumulate.

A fost un meci tensionat, un meci pe care l-am dominat de la început până la sfârşit. Am avut foarte multe ocazii de gol, n-am reuşit să înscriem în prima repriză, dar am făcut-o pe final de meci, iar victoria a fost parcă şi mai frumoasă. Am vrut să terminăm campionatul cu o victorie, ne-am dorit să ne păstrăm aceeaşi poftă de joc şi să demonstrăm că n-a fost o întâmplare faptul că ne-am salvat de la retrogradare. A fost şi un antrenament foarte bun pentru noi, ţinând cont că a fost un meci fără presiune, dar pe care fetele n-au vrut nicidecum să-l piardă. Cred că am crescut şi ca valoare a lotului şi ca joc, vom pregăti mult mai atent sezonul viitor”, a declarat antrenorul Daniel Amariei.

Banat Girls: Panova, Delia Dan, Lazăr, Ruvilă, Cauni, Dumitru, D. Muntean, Burdan, P. Muntean, Adelina Ion și Roksa. Rezerve: Gînju, Rusu, Rotaru și Stoianov.

JCS-Ștefan Moraru