Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a încheiat cantonamentul din Serbia cu un amical împotriva arabilor de la Al-Faisaly, joc pe care rosso-nerii l-au câștigat cu scorul de 2-0. Noii veniți Mura și Mediop au înscris pentru CSM Reșița. În primul amical din acest cantonament, Reșița a terminat la egalitate, scor 0-0, cu FK Mladost GAT Novi Sad!

Dan Alexa s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi, dar își mai dorește 3-4 jucători pentru a nu da greș în viitorul sezon al Ligii 3.

„Despre jocul cu echipa din Arabia pot spune că a fost unul bun, spre foarte bun. Am întâlnit o echipă de top din Arabia, o echipă unde se investește foarte mult și din ce am înțeles, bugetul lor este de 15 milioane de euro. Au foarte mulți internaționali în primul lor 11, dar eu cred că ne-am organizat foarte bine și sunt foarte mulțumit de cum au decurs lucrurile pe parcursul jocului. A fost o victorie importantă pentru noi, pentru moralul jucătorilor. Am avut condiții excepționale în acest cantonament. Au venit foarte mulți jucători la echipă și a fost nevoie de acest cantonament pentru ca fotbaliștii să se cunoască între ei. La finalul cantonamentului le-am dat jucătorilor câteva zile libere și apoi ne vom relua pregătirile la Reșița. Vom mai disputa amicale, dar din păcate, este greu să mai mai jucăm împotriva unor adversari puternici. Liga 2 începe la sfârșitul săptămânii, dar important este că ne-am antrenat. Important este să păstrăm această linie, îmi doresc să mai aducem trei sau patru jucători pentru a întări lotul. Ne așteaptă un sezon foarte greu în care nu avem voie să dăm greș”, a declarat Dan Alexa, antrenorul CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru