Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbalistele de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” încep primele meciuri oficiale, la sfârșitul acestei săptămâni!

Fetele antrenate de profesoara Lucia Moruț vor juca primele două meciuri din acest sezon pe teren propriu. Echipa junioarelor I va juca sâmbătă, de la ora 13:00, cu Universitatea Craiova, în timp ce junioarele II vor întâlni duminică, tot de la ora 13:00, Clubul Sportiv Școlar Petroșani.

„Am intrat în sală din februarie sau martie, dar nu am avut nicio competiţie, doar ne-am antrenat, ceea ce nu este suficient, pentru că tot ceea ce înveţi la antrenamente trebuie să pui în valoare la meciurile de pregătire sau în campionat. Sunt în campionat cu două echipe, una de junioare I şi cealaltă de junioare II. Dacă s-a stat un an şi jumătate, şapte dintre elevele mele au jucat anul trecut la Târgu Jiu, patru la junioare III şi trei la junioare II. Mulţumesc că au putut să joace aceste fetiţe, că au avut meciuri în picioare. Într-adevăr, din cauza pandemiei, noi nefiind înscrise în campionat, Ioana Danilescu şi alte cinci jucătoare au plecat. Aşa, ca valoare, Ioana Danilescu este o pierdere, pentru că făcea foarte mult în echipă. Sper să-i fie bine acolo unde este şi oricum sunt mândră de ea, pentru că am pregătit-o aproape şapte ani. Ca obiective, dacă în şapte ani am avut şapte turnee finale, mă gândesc şi îmi doresc să trecem de grupele geografice, să ajungem în grupa Valoare, iar de acolo, în turneul semifinal sau final. Dar în primul rând, îmi doresc ca fetele să fie sănătoase”, a spus profesoara Lucia Moruț.

JCS-Ștefan Moraru