Fetele de la Banat Girls, pregătite să înceapă campionatul - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de fotbal feminin ACS Banat Girls Reșița a disputat ultimul amical înainte de reluarea Ligii 1. Elevele lui Daniel Amariei au pierdut la limită partida cu ACS Fortuna Becicherecu Mic, singurul gol al partidei fiind înscris de Melisa Șodîncă!

Play-out-ul Ligii 1 va începe pe 14 martie și este format din șase formații: ACS Fotbal Feminin Baia Mare, Universitatea Alexandria, Asociația Fotbal Club Fair-Play, Carmen București, Selena SN Constanța și ACS Banat Girls Reșița.

Antrenorul Daniel Amariei s-a declarat mulțumit de acest amical: „Per total a fost un meci reușit, am avut o primă repriză solidă, au existat momente în care am controlat jocul, am observat că echipa se încheagă, fazele încep să apară si ușor, ușor începem să punem probleme chiar echipelor mai bine cotate decât noi. A doua repriză a fost rezervată mai mult experimentelor. S-a vrut testarea polivalenței jucătoarelor, încercând diferite posturi, în alt sistem de joc. Fetele au poftă de joc și ne simțim pregătiți pentru meciurile din play-out. Avem foame de puncte, vrem să scoatem maximul posibil cu toate echipele pe care le întâlnim”.

Antrenorul cu portarii al echipei reșițene, Alexandru Ungureanu, a spus după joc: „Ne bucură revenirea Andreei Dumitru, căreia chiar i-am simțit lipsa la mijlocul terenului, ea fiind o jucătoare extraordinară pentru campionatul nostru. Olga Zeziukina, proaspăt transferată începe și ea să se adapteze. Am acoperit prin aceste două schimbări două posturi cheie, care cu siguranță ne vor ajuta în următoarele meciuri. Mergem montați la Constanța, să repetăm același rezultat ca și în campionatul regulat, pe urmă ne deplasăm la Alexandria, unde, cum spunea și Daniel Amariei, mergem după puncte”.

ACS Banat Girls: Panova, Roksa, Zeziukina, Mitsul, Cauni, Lazăr, D. Muntean, Ruvilă, Dumitru, Dan și Ion.

În prima etapă din play-off-ul Ligii 1, echipa reșițeană va juca pe data de 14 martie, de la ora 11:00, în deplasare, cu Selena SN Constanța.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: ACS Fortuna Becicherec Feminin