Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Trupele „Altar” și „Celelalte Cuvinte” sunt primele nume care și-au confirmat prezența. Am reținut asta din declarația consilierului cultural Dorinel Hotnogu, conform căruia ediția 2023 se va baza pe artiști români și artiști care au avut legătură cu fenomenul rock de la Reșița!

„Criterii” pe care cele două trupe le îndeplinesc perfect. Asta deoarece, de puțin timp, trupa Altar îl are în componență pe chitaristul reșițean Toni Dijmărescu, în vreme ce între Celelalte Cuvinte și Reșița există legături multiple despre care am scris cu prilejul recentului concert din urbea de pe Bârzava al acestei trupe. De altfel, trupa orădeană revine la Custom după prezența pe scena festivalului din 2019. „Vom anunța alte trupe din festival pe măsură ce vom avea siguranța participării lor. În aproximativ o săptămână vom putea anunța nume noi!”, a declarat Dorinel Hotnogu.

Tot în perspectiva festivalului, în ședința de consiliu local a fost aprobat acordul de colaborare între primărie, Piețe S.R.L. și MC Trust Reșița în vederea organizării festivalului. „Colaborarea cu MC Trust este un plus pentru administrația locală. Asociația va aduce două trupe de rock foarte bune, activități specifice lumii interesante a motocicliștilor, concursuri și, nu în ultimul rând, un număr mare de participanți din partea cluburilor lor din țară și străinătate!”, se arată în referatul de specialitate semnat de primarul Ioan Popa.

JCS-Ionel Ivașcu