Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ -După ce a promovat cu voleiul in Divizia A, Caransebeșul se pregătește să promoveze și la fotbal

FC Caransebeș este la doar 90 de minute de Liga a II-a, după victoria uriașă obținută vineri pe terenul celor de la FC Hunedoara. Conștienți de faptul că jocul cu vecinii de județ era decisiv, gugulanii l-au tratat cu seriozitate și s-au impus cu 2-1, prin golurile lui Săulescu (min. 30) și Artean (min. 54). Gazdele au redus din diferență spre final dintr-un penalty transformat de Pepenar în minutul 83.

În urma succesului salvator de la Hunedoara, caransebeșenii se mențin pe primul loc în serie și mai au nevoie de o ultima victorie pentru a fi siguri de promovare, avand în continuare un singur punct avans faţă de echipa de pe locul doi.

Apele se vor limpezi în meciul de vinerea viitoare de pe terenul municipal din Parcul Teiuş din Caransebeş cu echipa a doua a celor de la Pandurii Târgu Jiu, unde gugulanii sunt siliţi să obțină cele trei puncte puse în joc pentru a fi siguri de promovare.

Într-o altă partidă, principala contracandidată a FC Caransebes, Mamma Mia Becicherecul Mic a trecut astăzi în deplasare de Millenium Giarmata cu scorul de 3-1. Se menține astfel şi ea în lupta pentru a fi în Liga a II-a si amâna deznodământul seriei pentru săptămana viitoare, când va avea meci pe teren propriu, estimându-se ca vor obține si ei ultimele trei puncte ale acestui turneu de promovare.

Lidia Almăjanu