Fara sincope la Junioare I - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Universitatea Reșița are punctaj maxim în CN de Handbal al Junioarelor I, Seria E.

Handbalistele de la Univeristatea Reșița au trecut cu bine și peste cel de-al doilea turneu de sală din Campionatul Național de Handbal al Junioarelor I, Seria E. Întrecerea s-a disputat timp de trei zile, pe teren neutru, la Târgu Jiu. Elevele antrenorului Cristian Busuioc au disputat trei meciuri, pe care le-au câștigat, având punctaj maxim în clasamentul seriei.

Practic, calificarea în turneul semifinal devine o simplă formalitate pentru echipa reșițeană, care nu a cedat niciun punct de la începutul sezonului. Iar avansul de zece puncte pe care îl are în acest moment față de cea de-a doua clasată vorbește de la sine despre forța echipei Universitatea Reșița. În turneul de sală de la Târgu Jiu, Universitatea Reșița a obținut următoarele rezultate: 38-20 cu CSS Craiova, 31-27 cu LPS Slatina și 25-21 cu CSS Caracal.

„Echipa a jucat bine la acest turneu și ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a mai obține trei victorii, ne-a spus antrenorul Cristian Busuioc. Am avut două meciuri grele, cu echipele din Slatina și Caracal, dar ne-am descurcat. În acest an, ne-am propus calificarea în turneul semifinal la Junioare I și am convingerea că ne putem îndeplini acest obiectiv. Am parcurs un tur de campionat și două turnee de sală și avem punctaj maxim, ceea ce nu poate decât să ne bucure și să ne facă să ne gândim la următorul pas pe care îl avem de făcut.“

Au făcut parte din lot în turneul de sală de la Târgu Jiu: Alexandra Popescu, Adriana Voina, Alexandra Dinu, Claudia Baldovin, Claudia Stanciuc, Cătălina Dumitrescu, Lorena Mocodean, Andreea Matula, Alexandra Pîrcioagă, Alina Cristea. Returul Campionatului Național de Handbal al Junioarelor I, Seria E va începe pe 4 februarie, în prima etapă reșițencele urmând să stea. Vor intra în competiție din etapa a doua, de pe 7 februarie, cu un meci pe teren propriu cu CSS Hunedoara. 12 victorii au în acest sezon junioarele I de la Universitatea Reșița.

De luni după-amiază, junioarele s-au alăturat senioarelor din lotul echipei reșițene, la antrenamentele de la Sala Polivalentă, pentru că la sfârșitul săptămânii Universitatea ia startul în returul Diviziei A, Seria B. Duminică, 25 ianuarie, cu începere de la ora 11, Universitatea Reșița va întâlni pe CSS 2 Baia Mare, într-un meci găzduit de Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava.