Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – FC Progresul Ezeriș a pierdut, scor 1-3, partida de pe teren propriu cu CSO Retezatul Hațeg, în etapa a II-a a play-out-ului Seriei a VII-a! Situația echipei cărășene s-a complicat, deoarece Hațegul s-a dus la cinci puncte distanță, iar Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 are trei puncte peste cărășeni!

Totuși, elevii lui Mircea Manu nu renunță și cât timp mai sunt șanse matematice să se salveze, vor lupta până la ultima picătură de energie, așa cum a precizat antrenorul caransebeșean. Ezerișul este pe ultimul loc în play-out, cu doar 11 puncte.

„N-a fost să fie o victorie, deși am fost încrezători. Am început bine a doua repriză, dar, cum aţi văzut, istoria s-a scris la acel fault al lui Cristi Birăescu şi la acel cartonaș roșu. Ce să mai spun? Asta a fost la acest meci. Am început jocul un pic greoi, un pic timorați și prin prisma faptului că suntem acolo unde suntem. Am fost conduși 1-0 la pauză, am intrat în vestiar, am strâns rândurile şi am început bine repriza a doua. Am reușit acel gol imediat, prin atacantul nostru, Piquionne, am fost peste ei, dar acel fault al lui Cristi Birăescu și acel cartonaș roșu ne-au tăiat aripile, cum se spune. Mai sunt meciuri de jucat, nu se știe niciodată. Atât timp cât matematic nu suntem retrogradați, rămân lângă echipă. Mergem înainte până la final. Atâta timp cât avem șanse, vom lupta până la ultima picătură de energie!”, a spus antrenorul Mircea Manu.

Progresul Ezeriş: Birăescu, Mărgan, Zamfir, Veca, Brathwaite, Rotariu, Cărăuşu, Teka, Dumitru, Geangălă și Piquionne Loick. Rezerve: Varga, Creţu, I. Lungu, S. Lungu, Cîrlugea, Careba, Berbentea, Burkan și Dragomir.

În etapa a III-a din play-out, Ezerișul va juca pe 14 aprilie, în deplasare, cu AFC Voința Lupac, care a câștigat în această etapă pe terenul celor de la Jiul Petroșani cu 1-0.

JCS-Ștefan Moraru