Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – FC Progresul Ezeriș a pierdut la limită, sâmbătă, 3 septembrie, scor 0-1, cu ACSO Filiași, partida disputată pe stadionul Gloria, din etapa a II-a a Ligii 3, Seria a VII-a! Unicul gol al meciului a fost marcat de Fotescu, în minutul 33!

„Din păcate, am pierdut un meci pe care trebuie să-l câștigăm. După părerea mea, am controlat jocul și am avut câteva momente bune. Adversarii noștri au marcat la una dintre cele două ocazii pe care le-au avut în acest meci. Din nou, am comis greșeli, dar consider că am făcut un meci destul de bun. În afara greșelilor personale de la gol, cred că am avut câteva situații clare de a marca, dar nu am reușit să le fructificăm. Noi am ratat, Filiașul a marcat și uite așa am pierdut trei puncte. Cred că am pierdut nemeritat această partidă. Am avut și jucători răciți, suntem dezamăgiți, dar nu avem ce face. Mergem înainte și vom încerca să ne scoatem în etapa viitoare, la Viitorul 2. Avem două meciuri în deplasare foarte grele. Sunt foarte dezamăgit de rezultat, băieții au luptat cât au putut și sperăm să-i introducem în meciurile următoare și pe jucătorii noi. Trebuie să fim mai puternici. Nu avem ce face, mergem înainte”, a declarat Dorian Arbănaș, antrenorul cărășenilor.

FC Progresul Ezeriș: Cristian Birăescu, Răzvan Ciurea, Marius Mărgan, Gheorghe Popescu, Dorel Zamfir, Iosif Rotariu, Ioan Derbac, Sorin Careba, Claudiu Turău, Marius Călin și Christian Popa. Rezerve: Alexandru Varga, Bogdan Barbu, Sorin Dumitru, Robert Cărăușu, Mario Crețu, Ionuț Lungu, Ștefan Lungu, Robert Gață și Andreas Constantin.

Urmează pentru elevii lui Arbănaș deplasarea de pe 9 septembrie de la ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2.

JCS-Ștefan Moraru