Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – ACS Progresul Ezeriș s-a impus vineri, 22 aprilie, la limită, scor 1-0, în deplasarea de la Jiul Petroșani, din etapa a IV-a a play-out-ului Ligii 3, Seria a VII-a! Singurul gol al partidei a fost marcat de Călin, în urma unui lovituri de colț!

Astfel, cărășenii sunt pe locul 3, cu 22 de puncte, iar distanța față de principalele contracandidate s-a mărit în favoarea Ezerișului. Târgu Cărbunești are 18, Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 are 16, iar CS Armata Aurul Brad doar 15 puncte.

„A fost un meci greu, cum ne așteptam de altfel. Prima repriză a fost dominată clar de Jiul, care a ratat și un penalty. Portarul Birăescu ne-a scos și de această dată, atât la penalty, cât și în alte trei situații. Am intrat cu 0-0 la pauză, iar în repriza secundă jocul a decurs spre poarta Jiului. Am reușit să marcăm prin Călin și ne-am securizat punctele. Liniște va fi la sfârșitul campionatului, această victorie ne-a adus doar trei puncte importante. Totuși, cresc șansele noastre de-a juca și la anul în Liga 3. De la o etapă la alta parcă avem șanse tot mai mari. Urmează un meci acasă, unul foarte greu cu Aurul Brad. În cazul în care vom reuși să câștigăm cu această formație, cred că vom putea vorbi despre faptul că avem o oarecare liniște”, ne-a declarat Cristian Șodâncă, președintele Progresului Ezeriș.

În etapa viitoare, Progresul Ezeriș va juca pe 30 aprilie, acasă, cu Armata Aurul Brad.

JCS-Ștefan Moraru