Explozie la Oţelu Roşu, incendiu la Caransebeş - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ, OŢELU ROŞU – Intervenţia pompierilor militari cărăşeni a fost solicitată, marţi, la o explozie şi un incendiu!

Dimineaţă, în jurul orei 9.15, un convector de gaz a explodat, incidentul nefiind însă urmat de un incendiu. Deflagraţia s-a produs într-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuinţe cu patru etaje din Oţelu Roşu. A fost înregistrată şi o victimă, o femeie de aproximativ 70 de ani, care a fost surprinsă în apartament, şi care a suferit arsuri minore la nivelul feţei. Aceasta a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spitalul din oraş, fără probleme majore. A fost afectat geamul apartamentului, imobilul fiind serios afectat, lucru observat în faianţa căzută, obiectele sanitare distruse, uşile deformate şi crăpăturile mari din pereţi. Pompierii militari din Caransebeş au asigurat zona.

Tot marţi, pompierii militari din Caransebeş au intervenit de urgenţă pentru stingerea unui incendiu la un coş de fum al unei case din municipiu. La faţa locului au ajuns două echipaje de salvatori, cu două autospeciale de stingere, incendiul fiind localizat şi stins. „Proprietara locuinţei (71 ani) a suferit un atac de panică și i-au fost acordate îngrijiri medicale (oxigenoterapie) de către echipajul SMURD, dar aceasta a refuzat transportul la spital“, informează ISU „Semenic“, cu precizarea că au ars aproximativ 40 de metri pătraţi din acoperișul casei.

JCS-A.M.