Este foarte greu să pui dezinfectanţi în toate blocurile! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – O spune primarul Caransebeşului, Felix Borcean, edilul susţinând că unele prevederi ale ordonanţelor militare sunt greu de dus la îndeplinire!

O astfel de prevedere, cuprinsă în Ordonanţa militară nr.4, este cea referitoare la dozatoarele cu dezinfectanţi ce trebuie puse în holurile blocurilor din oraşe.

„Ştiu că sunt benefice şi necesare, dar eu nu ştiu dacă sunt o soluţie. Nu avem camere de supraveghere prin scările blocurile ca să monitorizăm că dozatoarele nu vor fi luate. Poate oamenii le vor prin case, poate merg cu sticluţa să îşi ia din dezinfectant. Nu ştiu ce să zic, dar este greu pentru noi că avem nevoie cam de 500 de bucăţi, mă gândesc la Cluj unde or trebui 15000 sau în alte oraşe unde trebuie şi mai multe. La preţul dozatoarelor se adaugă cel al dezinfectanţilor, toate reprezentând un efort financiar pentru bugetul local. Nici nu avem atâţia oameni cu care să le montăm. Este aşa un haos. Şi să zicem că le cumpărăm. Ok, le cumpărăm. Dar de unde cumpărăm aşa repede dozatoare, dezinfectanţi şi ce o mai trebui? Ştiu că ceea ce prevăd imperativ ordonanţele militare trebuie dus la îndeplinire, dar sunt unele lucruri care sunt greu de îndeplinit pentru orice administraţie locală“, ne-a spus primarul Felix Borcean.

JCS-N.C.