Caraş-Severin, Romania

LUPAC – La câteva zile după ultima etapă din campionatul Ligii 3, antrenorul Adrian Enășescu a identificat principalele probleme pe care le are Voința Lupac după primele cinci meciuri oficiale!

Faptul că ratează multe ocazii și că primește gol pe final de joc ar fi principalele motive pentru care Voința Lupac nu reușește să acumuleze puncte.

„Nu știu dacă în fotbal există noroc sau ghinion referitor la faptul că pierdem ultimele jocuri în minutele 85 sau 87. Partea pozitivă este faptul că avem ocazii monumentale, din păcate le ratăm, iar pe final de joc apar mici nesincronizări și greșeli personale sau colective. Aceste lucruri fac ca să nu reușim să adunăm puncte mai multe. Totuși, echipa are ocazii, are un joc destul de consistent, doar că trebuie să rezolvăm cu finalizarea. Probabil lipsa de concentrare din fața porții este cauza. La meciul cu FCU Craiova 2 am avut încă din minutul 5 o ocazie mare, singur cu portarul, iar un apărător a scos mingea de pe linia porții. Alergăm mereu după egalare, reușim într-un final să restabilim egalitatea, iar apoi cedăm pe final de joc. Aici ar fi problemele noastre și cred că trebuie făcut ceva în acest sens.”, a declarat Adrian Enășescu, antrenorul Voinței Lupac.

În etapa a VI-a, AFC Voința Lupac va întâlni sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 17, CS Gilortul Târgu Cărbunești, pe teren propriu. Formația din Lupac este pe penultimul loc în clasament, cu doar 3 puncte după cinci jocuri și are mare nevoie de victorie în etapa viitoare. Târgu Cărbunești are 7 puncte și stă mai bine în clasament, pe locul 6.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea