Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Producția începe în primăvara lui 2023. CV-uri se primesc pe adresa resita@emz-hanauer.com! În prima fază vor fi angajați 100-150 de oameni, numărul angajaților urmând a crește treptat până spre 600, după cum declara directorul EMZ, Thomas Hanauer, în momentul demarării lucrărilor la viitoarea fabrică de pe Valea Țerovei!

La Reșița se vor produce componente electronice şi electromecanice pentru electrocasnice mari, destinate clienților EMZ de pe piața europeană. Investiția se ridică la 13 milioane de euro, investitorul țintind o cifră de afaceri de 20-25 milioane de euro pe an, pe viitor dorindu-se creșterea acestei cifre. „Ne-am simțit bineveniți la Reșița, văzând un oraș cu o viziune și o strategie de dezvoltare. Pentru noi a fost foarte important să demarăm această investiție pentru a ne putea respecta angajamentele față de clienți. Gândim o investiție pe termen lung”, a punctat Thomas Hanauer, directorul EMZ.

Precizăm că, în cadrul EMZ, manopera va fi una inteligentă întrucât se lucrează cu roboți industriali. În acest context, școală duală din Reșița poate oferi viitori angajați pe care EMZ să-i califice la locul de muncă. În privința salariilor, angajatorul vorbește despre zona medie de salarizare, remunerația putând varia în funcție de fiecare angajat în parte și de competențele fiecărui post. JCS-Ionel Ivașcu