Egal amical între Reșița și nou promovata din Lupac - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a remizat sâmbătă, 14 august, scor 2-2, cu AFC Voința Lupac, amical disputat pe stadionul din Valea Domanului!

„Croații” din Lupac au deschis scorul prin Alexandru Avramovici, iar rosso-nerii au marcat două goluri în finalul primei reprize prin Velcotă și Abubakar. Christian Popa a reușit golul egalizator al Lupacului în partea secundă a meciului.

„A fost un meci tare, a fost controlat de noi 60 de minute, am avut situații de poartă, apoi am făcut anumite schimbări pentru a menaja din jucători. Avem fotbaliști care au jucat 90 de minute, am menajat la acest meci alți patru jucători, deoarece am încercat să le dau pauză pentru că au avut unele probleme. A fost un amical foarte bun, păcătuim la finalizare și am fi putut închide jocul. Acestea sunt problemele noastre și încercăm pe poziții noi anumiți jucători. Am debutat câțiva fotbaliști tineri și o să-i am în vedere. Important este că nu s-a accidentat nimeni. O să văd situația lui Drăghiceanu, el fiind foarte important pentru noi. Mai avem două săptămâni până va începe campionatul, iar peste zece zile vom avea meciul de Cupă, probabil cu Progresul Ezeriș. Miercuri vom juca un amical la Hunedoara, apoi vom juca meciul din Cupa României”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

Boșco Vișatovici, antrenorul Voinței Lupac, a tras concluziile la finalul amicalului: „Avem aproape o lună de zile de pregătire, unde ne-am antrenat intens, pe o căldură destul de mare. Discut cu băieții tot timpul și trebuie să creștem de la antrenament la antrenament. Dacă-și văd de treaba lor, toți jucătorii din lotul meu vor avea un viitor frumos. În schimb, despre jocul cu CSM Reșița pot spune că am întâlnit un adversar puternic, cu jucători de calitate care s-au perindat pe la Liga 1 și Liga 2. Băieții mei au înțeles ce au avut de făcut și nu întâmplător am făcut un joc foarte bun. S-a văzut calitatea bună a băieților mei aproximativ 60-70 de minute. Am avut o posesie bună, ocazii de gol, iar în unele momente am dominat jocul. Noi vrem să facem o treabă frumoasă cu această echipă deoarece oamenii din spatele nostru fac eforturi ca să ne ofere condiții cât mai bune. Lotul actual este cel mai valoros pe care l-am avut de când antrenez Lupacul. Pot spune că am ajuns la nivelul pe care ni-l doream. În Liga 3 ne propunem să facem o figură frumoasă. Vom mai juca amicale cu CS Oravița și s-ar putea cu Progresul Ezeriș”.

CSM Reșița: Micu, Rimovecz, Avram, Bărboianu, Fota, Cristea, Mura, Sima, Velcotă, Abubakar și Drăghiceanu. Rezerve: Zimmermann, Iana, Cătălin Ion, Hremiuc, Stăiculescu, Pîrciu, Cristodulo, Ivașcu și Canea.

Voința Lupac: Petruț, Jivan, Circa, Zamfir, Marcu, Dan Ovidiu, Săndescu, Danci, Vădrariu, Popa și Avramovici. Rezerve: Gruia, Hulpan, Cărăușu, Jinga, Coviț, Căpățână și Cega.

CSM Reșița va juca miercuri un amical cu Hunedoara, în timp ce Voința Lupac va disputa un joc de pregătire în aceeași zi cu CS Oravița.

JCS-Ștefan Moraru