„Eftimie Murgu“ îşi deschide postliceala de operatori CNC - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița deschide admiterea la programul de studii postliceal „Tehnician Operator Mașini cu Comandă Numerică“!

Forul reşiţean, în calitate de partener – alături de Universitatea de Vest din Timișoara (beneficiar), Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu și Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava –, implementează proiectul „Împreună universități și angajatori. Un sistem integrat de programe educaționale inovative“, ce beneficiază de finanţare pe fonduri structurale. Iar datorită acestor bani europeni care vor acoperi toate costurile, prima generaţie de cursanţi va beneficia de formare gratuită, în regim fără taxă.

„În cadrul acestui proiect, Universitatea «Eftimie Murgu» din Reșița își completează oferta de studii prin lansarea, începând cu anul universitar 2020-2021, a programului «Tehnician Operator Mașini cu Comandă Numerică». Acest program de studii de nivel 5 (școală postliceală) are durata de un an, fiind organizat în cadrul Colegiului Terțiar Nonuniversitar «Eftimie Murgu», structură a universității reșițene. Programul «Tehnician Operator Mașini cu Comandă Numerică» se adresează absolvenților de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat. (…) Pentru sesiunea de înscrieri la admitere din perioada 31 august-2 septembrie 2020 au rămas libere locuri fără taxă. Cursanţii din grupurile vulnerabile beneficiază de burse în cuantum de 300 de lei pe lună“, informează Cristian Chioncel, prorectorul UEMR.

Pentru cei interesaţi, persoana de contact este conf.univ.dr.ing. Călin-Octavian Micloşină: 0730/583.011.

JCS-A.M.