Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Printre tratamentele rapide şi de succes se numără Criolipoliza, potrivită atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Este singurul tratament nechirurgical care la ora actuală elimină definitiv grăsimile în exces prin îngheţarea celulelor adipoase!
Indiferent de dietele ţinute, de orele pierdute la sălile de aerobic, de exercițiile fizice făcute, există grăsimi care nu dispar. Însă, din fericire, există un aparat care se joacă cu grăsimile. Aşadar, în loc să te dai bătută sau să iei în considerare efectuarea unor intervenţii dureroase, apelează la criolipoliză.

Ce este criolipoliza?

Este o procedură non-invazivă care îngheață celulele adipoase în exces, pentru a fi apoi gradual eliminate de organism. Se pare că temperaturile negative extreme afectează celulele adipoase într-o manieră care a dus la perfecționarea metodelor de remodelare a corpului. Procedeul presupune folosirea unor dispozitive de mici sau mari dimensiuni, în funcție de zona tratată. Pe zona ce urmează a fi tratată se aplică un gel, cu rol de protecție a pielii, iar apoi sunt aplicate dispozitivele și este pornit aparatul. Odată pornit aparatul, pliul de grăsime ce urmează a fi tratat este extras în interiorul dispozitivelor, unde rămâne până la sfârșitul tratamentului.

„După câteva minute, vei simți o senzație de frig intens. Nu fii surprinsă dacă această senzație este însoțită de mici înțepături sau crampe. Este normal și se vor diminua când zona devine amorțită. După tratament, zona va fi ușor dureroasă la atingere și posibil roșie sau chiar învineţită. Cu toate acestea, te poți întoarce imediat la activitățile obișnuite. Sunt doamne care suportă toate braţele aparatului, dar asta pentru că ele ştiu că au rezultate!“, ne-a spus Geta Stan, şefa Salonului Diva B & G.

Ce se întâmplă cu grăsimea?

La contactul cu temperaturile reci, celulele grase se cristalizează. În două luni, aceste celule adipoase mor, ceea ce stimulează sistemul imunitar să trimită enzime care să dezmembreze aceste celule astfel încât să poată fi eliminate în siguranță de către organism. Ceea ce este interesant este că odată distruse, celulele adipoase nu mai revin.

„Rezultatele nu apar imediat, trebuie să ai răbdare. Cum am spus și mai sus, efectele au nevoie de timp să aibă loc. La câteva săptămâni după tratament, vei observa îmbunătățiri semnificative, întrucât se va reduce stratul de grăsime și vei avea aspectul dorit. Mă simt împlinită sufleteşte şi profesional când doamne din diverse colţuri ale ţării, dar şi din străinătate, cliente ale Salonului, mă sună şi îmi mulţumesc. Şi eu le mulţumesc pentru încredere!“, ne-a mai spus Geta Stan.

Aşadar, fii suplă şi în armonie cu frumuseţea primăverii! Trebuie doar să mergi la Salon Diva B & G (tel. 0724850733). Ai încredere!