Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Primarul Felix Borcean a semnat, zilele trecute, procesul verbal de predare a amplasamentului unde se va construi bazinul acoperit de înot din Parcul Teiuș. Lucrările vor fi realizate de un constructor din București și vor începe în următoarele luni, după ce vor fi obținute toate avizele și va fi eliberată autorizația de construire!

Edilul se așteaptă ca firma să fie în grafic cu lucrările, mai ales că este și interesul constructorului să finalizeze bazinul la termenul din contract, în joc fiind peste 20 de milioane de lei.

„Am văzut în orașul Ariel un bazin de înot, cu acoperiș retractabil, vara deschis, iarna închis. Și noi o să avem, dar o să fie doar închis, e bine și așa, e bine și cu el închis! S-a îngrădit perimetrul la ștrandul din Teiuș și acolo o să se construiască acel bazin! E o realitate, se va întâmpla și lucrul acesta. Cine știe când va fi gata, într-adevăr, că atât la bazin, cât și la creșă, termenul de finalizare e de 18 luni. Unii lucrează mai repede, este și interesul firmelor, nu doar al meu, e interesul firmelor să construiască și să ia banii, că sunt bani mulți.”, a spus primarul Caransebeșului despre proiectul tip al celor de la Compania Națională de Investiții.

Borcean a mai adăugat că și la creșa din Racovița s-a dat ordinul de începere a lucrărilor.

JCS-Răzvan Mihalcea