Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Scriam zilele trecute că CNI a desemnat un constructor pentru noul bazin din Caransebeș, fără a-l da însă publicității din cauza unor eventuale contestații. Cum perioada de depunere a acestora a trecut iar câștigătorul licitației a rămas același, primarul Felix Borcean a semnat miercuri dimineață la Compania Națională de Investiții, în prezența miniștrilor Cseke Atilla și Sorin Grindeanu, contractul de proiectare și execuție cu firma Baiculescu Construct!

„Este vorba de o firmă din București, Baiculescu Construct, aceștia fac proiectul tehnic, avizul ISU e deja obținut, amplasamentul a fost predat, apoi se eliberează autorizația de construire și încep lucrările. Avem un câștigător, așa că ar trebui să se vadă niște rezultate încă din acest an. Zona din interior unde se va lucra va fi îngrădită, nu va fi afectată activitatea din restul ștrandului!, a precizat primarul Felix Borcean.

Peste 20 de milioane de lei costă proiectarea și execuția noului bazin din Teiuș, bani asigurați de Compania Națională de Investiții. Noul bazin de înot de la Caransebeș  va avea dimensiunea de 25 m x 15,4 m, e prevăzut cu 6 culoare și va avea o adâncime de 1,8 m. În zona etajului va beneficia și de gradene pentru spectatori cu o capacitate de 124 de locuri, o sală de forță și una pentru gimnastică aerobică, dar și vestiare pentru public și antrenori. Au fost prevăzute și 40 de locuri de parcare, din care patru pentru persoane cu dizabilități și două pentru microbuze.

JCS-R.M.