Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Dacă la bursa de mâine sunt oferite 141 de posturi, pe Internet mai sunt disponibile vreo 40!

Bursa Generală a Locurilor de Muncă, pe care AJOFM o organizează mâine, începând cu ora 9, la sala Campus Caffe a Centrului Universitar UBB din Reşiţa oferă posibilitatea interacţiunii directe dintre solicitanţi şi angajatori. În afara posturilor anunţate ca disponibile cu precădere în sectorul privat, site-ul specializat al Guvernului României anunţă ca vacante, în sectorul de stat din judeţ, alte câteva zeci. Circa jumătate dintre acestea în domeniile sănătăţii şi învăţământului.

Astfel, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa este liber un post de medic specialist psihiatrie pediatrică şi unul de arhivar, cel Orăşenesc Moldova Nouă caută medici specialişti (medicină internă, radiologie imagistică medicală, diabet nutriţie şi boli metabolice, cardiologie, neurologie) şi bucătar, cel din Oraviţa angajează un medic specialist şi un referent debutant, cel din Oţelu Roşu un medic specialist medicină internă, în timp ce la Mehadia este vacant un post de medic stomatolog şcolar.

În învăţământul preuniversitar sunt vacante 10 posturi în zona de personal auxiliar, dintre care 5 doar la Caransebeş (4 la Colegiul Naţional „C.D. Loga“), iar celelalte în unităţi din Reşiţa, Mehadia şi Teregova.

Primăria Moldova Nouă angajează un inspector de specialitate debutant, un administrator de bază sportivă şi o îngrijitoare, Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă din Caransebeş un istoric şi un inginer, iar Teatrul de Vest din Reşiţa un muncitor şi un operator lumini. Nu în ultimul rând, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale din Reşiţa angajează doi inspectori de specialitate, doi referenţi şi doi solişti instrumentişti. Detalii despre toate acestea, precum şi condiţiile impuse celor interesaţi, sunt disponibile la adresa posturi.gov.ro.

JCS-Walter Fleck