Caraş-Severin, Romania

Asta după ce municipiul de pe Bârzava şi-a câştigat deja renumele pentru gropile lăsate de furnizorii de utilităţi care-şi extindeau reţelele prin subteran, iar apoi, dacă-şi mai aminteau, acopereau şanţurile cu nisip. Problema s-a agravat în ultimii ani cu lucrările ISPA, care aduc apă, dar cu costul şanţurilor care încă brăzdează străzile Reşiţei.

Probleme agravate de ISPA

Problema s-a agravat în ultimii ani cu lucrările ISPA, care aduc apă, dar cu costul şanţurilor care încă brăzdează străzile Reşiţei. Un lucru este însă cert: după finalizarea lucrărilor ISPA, după ce totul se va acoperi, municipalitatea va spune „Nu!“ tuturor lucrărilor în subteran. Cel puţin o perioadă de câţiva ani.

După ISPA nu se vor mai face săpături

„Oprim investiţiile subterane! Toţi operatorii vor să-ţi extindă acum reţelele în subteran“, a precizat primarul Mihai Stepanescu, menţionând că este vorba despre o societate de telefonie, una de distribuţie a gazului, iar alta de distribuţie a energiei electrice. În fond, aceste lucrări de extindere se pot face şi fără afectarea subteranului şi săpături, pentru că primarul a promis că nu va mai semna nici o autorizaţie de spargere.

Antoniu Mocanu

Asta după ce municipiul de pe Bârzava şi-a câştigat deja renumele pentru gropile lăsate de furnizorii de utilităţi

care-şi extindeau reţelele prin subteran, iar apoi, dacă-şi mai aminteau, acopereau şanţurile cu nisip. Problema s-a agravat în ultimii ani cu lucrările ISPA, care aduc apă, dar cu costul şanţurilor care încă brăzdează străzile Reşiţei.