Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – După ce a încasat nenumărate bobârnace din cauza celor două societăți, chiar și în recent încheiata campanie electorală, Primăria Caransebeș are o veste bună pentru locuitorii din Valea Cenchii!

„Au început refacerile covorului asfaltic în cartierul Valea Cenchii, după finalizarea lucrărilor de extindere a rețelelor de apă și canalizare!”, a anunțat Primăria Caransebeș pe pagina de Facebook.

Lucrările ar putea fi gata la sfârșitul săptămânii viitoare, asta și din cauza caniculei care afectează programul de lucru al angajaților firmei care toarnă asfaltul. „Suntem în Valea Cenchii, avem o lucrare după firma Erbașu care introduce apa și canalizarea în Caransebeș. Am terminat etapa de turnare a betonului peste zonele în care s-a intervenit cu apă și canalizare. Suntem acum în faza în care se toarnă stratul de uzură peste betonul care a fost turnat, preconizăm că săptămâna viitoare, pe finalul ei, din cauza și condițiilor meteo nefavorabile cu canicula de afară, să terminăm aceste lucrări. Se lucrează începând de la orele 5 dimineața, pentru a se evita căldura excesivă, sper ca la finalul săptămânii viitoare să închidem această lucrare din Valea Cenchii, pentru ca cetățenii acestui cartier să poată circula în cele mai bune condiții.”, a precizat și Adrian Gozob, reprezentantul firmei timișorene.

JCS-R.M.