Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – În speranța că „ultimii vor fi cei dintâi“, formațiunea liberală a încheiat seria depunerilor de candidaturi de joi!

Candidații filialei județene a Partidului Forța Dreptei s-au prezentat, azi, la ora 10, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 11 pentru depunerea listelor de candidaturi a căror componență a constituit surpriza precampaniei electorale și a generat cele mai multe comentarii de până acum.

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Romeo Dan Dunca, urmat fiind de Sebastian Aniel Chiriacescu, Andreea Diana Apetrei, Ervin Georgian Dumitraș, Laura Radu, Daniel Meza și Adrian Vlad, în timp ce pe lista pentru Senat se află Hadrian Constantin Popescu, Alona Popov, Manuela Ionela Anton, Mihai Martin Muselin.

De precizat ar fi că Romeo Dunca și-a semnat adeziunea la Forța Dreptei azi, în aceeași zi în care a demisionat din PNL și din funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, renunțând totodată și la mandatul de consilier județean obținut, în iunie, ca locomotivă tractoare a listei PNL.

„Candidez pentru a îndeplini dorințele celor care m-au votat atunci. Dacă numărul votanților de la alegerile locale era unul mic, cu siguranță m-aș fi dus acasă. Consider că am această obligație și, sigur, unde puteam să îmi găsesc locul, dacă am fost «lăsat în gară», decât lângă liberalii din Forța Dreptei? Am lăsat loc unei variante pentru ca nemulțumiții din indiferent ce motive și din indiferent ce partid, care au ieșit la vot în iunie și nu și-au găsit dorința îndeplinită, să mai aibă o șansă“, a declarat Romeo Dunca.

Reprezentanții Forței Dreptei sunt optimiști că în alegeri formațiunea va face „o treabă foarte bună“. „Nu avem candidați impuși de la București, pe principiul «votezi și nu-i mai vezi în Caraș-Severin». Am depus listele în ultima zi și ne gândim că noi, cei din urmă, vom fi cei dintâi. Sigur, ne bazăm în primul rând pe membrii și simpatizanții PNL, partid de care noi ne-am desprins din cauza alianței cu PSD. Ludovic Orban a fost înlăturat tocmai pentru că s-a opus acestei alianțe, iar Romeo Dunca a fost înlăturat tocmai pentru că în ultimii patru ani a luptat în tranșee împotriva acestui partid toxic care a rămas PSD, un partid incapabil de reformă.“, a precizat liderul filialei județene, Hadrian Popescu.

JCS-Walter Fleck

Adaugă comentariu