Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Șeful județului promite ca, în următorii 4 ani, dacă va rămâne consilier județean, să nu se opună proiectelor benefice Caraș-Severinului, așa cum spune că a făcut-o Crina!

Întrebat despre felul cum va colabora, după momentul octombrie, cu Silviu Hurduzeu, cel care va prelua frâiele județului, Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean, a fost puțin contrariat: „Eu plec, dânsul vine, ce altă colaborare să am? Dacă rămân ca și consilier, eu n-o să propun niciodată proiecte tâmpite! O să propun proiecte în care eu cred și, dacă sunt tâmpite, n-am nicio problemă să accept argumente pertinente. Dar dacă nu sunt argumente și doar le respingem că le-a făcut sau propus Romeo Dunca, atunci nu e ok.“

Întrebat dacă va fi, în următorii 4 ani, un fel de Ioan Crina la ședințele de consiliu județean, Romeo Dunca a fost tranșant: „Nu, eu n-o să fiu niciodată ce a fost Ioan Crina, pentru că eu n-o să mă contrez doar de dragul de a face spectacol și eu n-o să mă opun la absolut nimic din ceea ce este bun. Gândiți-vă că dl Crina s-a opus la tren, gândiți-vă că dl Crina a avut nevoie de cinci ședințe până am reușit să dăm Reșiței cele 2 hectare de teren necesare proiectului Semenic. Eu când vă spun că nu e chiar așa cum vă spun ei trebuie să mă credeți, pentru că eu n-am uitat cele cinci ședințe în care PSD-ul a respins acel transfer de teren, locul unde venea construit lacul. Și eu n-am să fiu niciodată Crina, n-am cum. Și pe mine dacă mă mușcă câinele, mor eu, nu moare câinele de turbare! (…) Ați văzut că și pe dl Crina l-a mușcat câinele de călcâi și nu s-a întâmplat nimic. N-a turbat câinele și nici nu cred că l-a mușcat. Oamenii pot să lucreze dacă își păstrează anumite limite sau dacă fiecare vrea să facă ceva constructiv, pozitiv, sigur că se găsesc căi de comunicare.“

JCS-A.M.

3 Comentarii

  1. Opinia Publica Reply

    Nu cred ca se poate abtine la modul cel mai sincer. In alta ordine de idei are Crina alte tare gen asfaltarea orasului cu firma fratelui folosind asfaltul si utilajele Primariei, dar aici ii dau dreptate. Trenul si Semenicul sunt legate de afacerile lui Dunca si Popa. Chiar nu ma intereseaza sa cotizez pentru smecheria lor. In alta ordine de idei poate ne explica domnul Dunca cum e cu vanzarea RMN-ului de la Spitalul Judetean.

  2. Poate în viitoarele ședințe ale consiliului ne mai amintim și de Reșița nu doar de Semenic. Reșița nu înseamnă doar obiective turistice și tramvai.

  3. Nici nu merita Romeo, daca banatenii de munte le-au dat mosia pe mana lasa-i sa o pastoreasca(jefuiasca) linistiti. Oamenii astia nu intra in trepidatii decat atunci cand li se intrerup contractele familiei cu banii publici. asa ca sa dormim linistiti ca psd-eii lucreaza pentru noi.

Adaugă comentariu