Dunca: Noi aici chiar vom schimba lucruri! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Preşedintele CJ Romeo Dunca crede că, la alegerile din 6 decembrie, „PNL poate fi opțiunea de vot a celor nemulţumiţi de PSD, Pro, PMP sau alianta USR Plus“! 

Spectacolul electoral continuă, nota preşedintele CJ Romeo Dunca, observând că unii politicieni îşi arată acum, pe ultima sută de metri, un fals interes faţă de viaţa cărăşenilor, doar pentru a obţine un scor electoral confortabil la scrutinul electoral din 6 decembrie.

„Amănuntele pe care încet-încet le aflu doar trecând pe lângă birourile instituției în care timp de patru ani eroii de pe urmă doresc să fie cei dintâi din nou, de data asta la București și cu imunitate pe deasupra, sunt cutremurătoare, mărturiseşte Dunca. Ele vor fi pe deplin și în amănunt studiate, iar acolo unde va fi cazul, vor avea și număr de dosar penal. Mă bucur însă că, în goana după voturi pentru parlamentare a de-acum fostului vicepreședinte CJ, grosimea stratului de asfalt contează la acest ultim drum și mă întreb de ce nu a contat și la cel de pe DJ 572, inaugurat și plătit cu câteva luni în urmă. Unde, cu siguranță, tot acest interesant individ a vegheat, conform declarațiilor“.

Romeo Dunca îndeamnă cărăşenii să nu uite că aleşii trebuie judecaţi pentru ceea ce nu au făcut şi puteau să facă, „nu să fie lăudaţi pentru ce au făcut prost şi pe bani mulţi. Dar pe 6 decembrie, în Caraș-Severin, PNL poate fi opțiunea de vot a celor nemulţumiţi de PSD, Pro, PMP sau alianta USR Plus. Aici noi chiar vom schimba lucruri! 6 decembrie poate închide povestea PSD-istilor in județ. Un ultim efort si scăpăm de ei. După care îmi rămâne mie misiunea nobilă de a curăța de incompetență structurile județene şi de a promova valori umane în folosul cetățeanului de rând. Sper ca miercuri să depun jurământul şi să ne apucăm de chiuretat. Până una, alta, în curtea spitalului județean e un teren mare ajuns în mâna cuiva. Se zvonește că un șef de la CJ ar sta în spatele afacerii. Nu mai contează pentru că la prima ședință vom anula contractul de concesiune pe motiv de forță majoră şi vom putea organiza mai bine primirea bolnavilor de Covid“, a încheiat Dunca.

JCS-A.M.