Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – După ce a făcut un panou al rușinii, în care cetățenii au putut vedea obrazul „celor mai merituoși“ aleși ai județului, șeful județului este gata să lanseze bacul într-o trecere specială pentru „vedetele“ care i se opun!

Asta după ce opoziția s-a manifestat de mai multe ori împotriva înființării unei firme a județului care să susțină activitatea bacului din ce scoate din alte activități, printre care se numără asfaltări, defrișări și deszăpeziri mai ieftine. Președintele Consiliului Județean crede că opoziția nu își dorește această firmă pentru că ar concura cu afacerile care încă mai curg ca unse la asfaltări, defrișări și deszăpeziri.

Romeo Dunca a explicat că „sub pixul meu așa ceva nu se va mai întâmpla“, vorbind despre felul în care județul a fost furat la rețeta de asfalt, la defrișări infime pe sume colosale și la nămeții deszăpeziți acolo unde n-au prea căzut zăpadă. Și a promis că, „dacă nu vom reuși să salvăm bacul nici în cel de-al doisprezecelea ceas (în ședința extraordinară a CJ de marți, 8 august – n.r.), cel puțin îi voi face vedete pe cei care se împotrivesc. La vamă, la locul de trecere și în localitățile lor de unde provin!“

JCS-A.M.