Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Istorica decizie prin care Tribunalul Caraș-Severin a desființat abuzul de putere al social-democraților și aliaților acestora de la județ ar putea deveni, la Curtea de Apel Timișoara, un precedent judiciar necesar!

Dacă la Tribunalul Caraș-Severin au câștigat primăriile vitregite de bani, cele social-democrate și cele acuzate că ar fi cumpărate, care trebuie să dea banii înapoi, își susțin astăzi recursul la Curtea de Apel, unde șeful județului a dorit să se prezinte personal.

Mai exact, „vorbim de reconstituirea fondului împărțit părtinitor de 37 de milioane de lei, unde doar Reșița a fost trasă în piept de 7,5 milioane de lei. (…) O știre importantă pentru Reșița și celelalte localități prejudiciate de alocarea incorectă a sumelor din rectificarea bugetară făcută de consilierii alianței PSD e pe cale să treacă neobservată. Azi avem termenul la CA Timișoara în urma căruia există o mare șansă ca această ticăloșie făcută de consilierii părtinitori din CJ să fie reparată și cetățenii Reșiței și ai celorlalte localități prejudiciate să-și primească banii înapoi. Și ce e mai important e că rămânând neschimbată sentința Tribunalului Caraș-Severin, se creează un precedent cu autoritate de lucru judecat care va fi de folos în viitor. În sensul respectării unor proceduri corecte și alocări de bani fără părtinire politică. Iar în acest mod, încă o modalitate de a presa primarii unei formațiuni politice sa treacă la alta care are majoritate în CJ va dispărea. Pentru acest fapt am ales ca azi, la final de mandat sa vin personal în sala de judecată pentru a susține cauza UAT-urilor nedreptățite.“, ne-a transmis Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

JCS-A.M.

Adaugă comentariu