Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean, Romeo Dunca, spune că are nevoie de cei doi caransebeșeni pentru a schimba în bine administrarea Caraș-Severinului!

„Deciziile și funcțiile se vor lua la județ în funcție de nevoi și competențe, nu datorită impunerii de la centru. Acest lucru mi s-a promis și cred că va fi așa. Un exemplu este și acceptarea conducerii ca viitorul vicepreședinte al CJ să fie Marius Isac. Conform dorinței mele și a celor din PNL Caransebeș. Și prezența pe listele eligibile a lui Coco Galescu. Pe care l-am trecut personal și rugat abia după aceea și care, sătul de dezamăgirea politică legată de USR Caraș-Severin, ezită să se mai implice în politică. Sper să pot să-l conving, pentru că e nevoie de oameni ca el și Isac. Eu personal am nevoie de ei… Pentru că vreau să schimb în bine administrarea județului”, a precizat Dunca.

Trebuie spus că și Isac, și Galescu au experiență în administrație. Marius Isac este actualul viceprimar liberal al Caransebeșului, în timp ce Coco Galescu a avut aceeași funcție în perioada 2012-2014, tot din partea liberalilor. Mai mult, Galescu a fost partener de expediții la Polul Nord și Polul Sud cu Romeo Dunca, iar în urmă cu câteva luni spunea că omul de afaceri timișorean nu poate dezvolta de unul singur turismul din Caraș-Severin dacă ajunge la șefia Consiliului Județean.

JCS-N.C.