Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Este vorba despre realizarea studiului de fezabilitate pentru realizarea celor 719 kilometri de piste de biciclete în județul nostru, contract cu o valoare de 18 milioane de lei plus TVA!

„Mergem mai departe cu un proiect extrem de important pentru dezvoltarea turismului din județul nostru. Am semnat astăzi contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate necesar proiectului ce are ca obiectiv realizarea a 719 km de piste de biciclete ce vor traversa cele mai pitorești zone din Caraș-Severin. Astfel, obiectivele turistice ce aduc unicitate Banatului de Munte vor fi conectate atât între ele, cât și cu județele vecine, printr-un traseu unic.“, a declarat Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Contractul semnat are o valoare de 18 milioane lei plus TVA și un termen de predare a documentației de 6 luni, adică martie 2025. După finalizarea aceste etape se va putea proceda la achiziția lucrărilor. „Finanțarea întregului proiect, atât realizarea documentațiilor, cât și execuția propriu-zisă a lucrărilor, este la dispoziția Consiliului Județean, care a obținut 68 milioane euro + TVA prin PNRR, parte a unui contract regional cu valoare totală de 142 milioane euro, în care sunt incluse și județele Timiș, Arad și Hunedoara.“, a încheiat șeful județului.

JCS-A.M.

Adaugă comentariu