Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Ieri am avut deosebita onoare și plăcere de a-i avea în urbea noastră pe domnul Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, însoțit de secretarul general al partidului, Lucian Bode. Aceștia au venit la Caransebeș la invitația Preasfinției Sale, Episcopul Lucian.

Întâlnirea noastră a fost marcată de discuții importante și un angajament ferm din partea liderilor PNL de a sprijini dezvoltarea comunității noastre locale.

Un moment esențial al vizitei a fost reafirmarea sprijinului acordat de către Nicolae Ciucă și Lucian Bode candidaturii mele pentru funcția de primar al Municipiului Caransebeș. Cei doi lideri au subliniat faptul că sunt omul potrivit pentru a conduce administrația locală, datorită experienței și angajamentului meu față de comunitate, demonstrate in mandatul de deputat. De asemenea, discuțiile au subliniat incă o dată că sunt, fără îndoială, cea mai bună opțiune a electoratului caransebeșean, pentru a aduce o schimbare pozitivă în instituția primăriei din municipiu.

Această întâlnire a evidențiat sprijinul puternic al conducerii PNL pentru candidatura mea, alături de echipa pe care mi-am format-o, și a subliniat angajamentul partidului de a colabora cu toți actorii locali pentru dezvoltarea comunității. Încurajat de acest sprijin, mi-am declarat o dată in plus hotărârea de a-mi continua eforturile pentru a câștiga alegerile și pentru a pune în aplicare planurile ambițioase pentru Caransebeș.

Comandat de PNL Filiala Caraş-Severin. Executat de SC NV WOTAN MEDIA SRL. Cod mandatar financiar 21240015