Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. De 30 de ani ţara noastră şi judeţul Caraş-Severin se zbat să găsească cheia succesului în dezvoltarea mediului de afaceri.

Capitalismul are legi dure, dar peste tot în lumea civilizată statul ajută întreprinzătorii să prospere. O afacere de succes înseamnă locuri de muncă pentru cetăţeni şi impozite plătite statului. Provin din mediul micilor întreprinzători şi sunt mândru de ce am reuşit să realizez pe acest plan. Dar de-a lungul activităţilor mele antreprenoriale, m-am lovit de nenumărate ori de piedici birocratice sau de legi încâlcite şi mereu m-am întrebat de ce nu se dau legi clare şi care să ajute antreprenorul, de ce nu i se facilitează accesul la fonduri şi la informaţii, de ce trebuie să piardă ore în şir la ghişee când putea să facă aceste operaţiuni mult mai simplu.

Îmi propun ca în mandatul de parlamentar să fiu foarte activ şi implicat în absolut tot ce se poate face pentru dezvoltarea zonei de afaceri şi investiţii. Doresc să intervin pe legi, să le clarific, astfel încât oamenii de afaceri să ştie negru pe alb care este cadrul legislativ în care pot funcţiona. De asemenea, voi milita pentru debirocratizare. Timpul înseamnă bani, iar cei implicaţi în afaceri private cunosc foarte bine acest aspect. O zi pierdută pe la ghişee înseamnă bani pierduţi şi niciun stat din lume nu are dreptul să pună beţe în roate unui plătitor de taxe.

Statul trebuie să protejeze antreprenorii prin legi clare, prin informări şi servicii specializate de consultanţă pentru accesarea fondurilor europene, dar mai ales prin servicii eficiente şi rapide. Trăim în secolul informaţiei, dar încă suntem nevoiţi să stăm ore în şir la cozi, cu eternul dosar cu şină sub braţ, pentru a obţine diverse aprobări. Când totul se poate face electronic, facil şi rapid.

Îmi doresc ca judeţul Caraş-Severin să aibă firme puternice, să beneficieze de investiţii multe. Fără afaceri, un judeţ nu poate să se dezvolte! Pe 6 decembrie, veniţi şi votaţi echipa PNL pentru a valida împreună intrarea în era informaţiei şi a dezvoltării accelerate!

Comandat de Partidul Naţional Liberal, Filiala Caraş-Severin, executat de NVWotan Media. Cod mandatar financiar 11200025.