Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca miercuri, 24 mai, de la ora 18, cu ACSO Filiași, meci contând pentru primul baraj de promovare în Liga 2! Returul va fi sâmbătă, 27 mai, de la ora 17:30, în Valea Domanului. În cealaltă „dublăse vor întâlni Șoimii Lipova și CSM Deva!

„Întâlnim un adversar care în partea finală a campionatului și mai ales în play-off a avut evoluții foarte bune. Dacă este să ne luăm după o mică statistică, după rezultatele doar din play-off, cred că în acest moment Filiașul ar fi terminat pe primul loc. Va fi un adversar care clar incomod, care poate face supriza, având în vedere antecedentele din Cupa României. Filiașul are în componență jucători buni, mai ales la nivelul mijlocașilor. Totuși, cred că în acest moment suntem cu toții conștienți de importanța jocului și vrem să trecem cu bine de această dublă, ca să putem să ne realizăm obiectivul. În afară de Mensah, nu avem probleme de lot!”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

Dacă trece de olteni, CSM Reșița va disputa returul decisiv pentru promovare în Valea Domanului, pe data de 7 iunie, turul fiind programat pe 3 iunie.

JCS-Ștefan Moraru