Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Tragedia s-a petrecut într-o casă de pe strada Simion Bărnuțiu, unde, luni după amiază, tânărul de 22 de ani s-a spânzurat de o grindă a casei în care locuiau bunicii săi. A profitat de faptul că aceștia nu erau acasă și s-a sinucis!

A fost găsit de un vecin, alarmat de sora tânărului, care se află în străinătate și care ar fi primit de la băiat semnale că vrea să-și pună capăt zilelor. Din păcate, nu a mai putut fi salvat, fiind deja mort când a fost găsit atârnând de grindă.

„Luni, la ora 16.47, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat despre faptul că l-a găsit pe vecinul său, de 22 de ani, spânzurat în locuință. Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean, deplasat la fața locului, a constatat decesul tânărului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin.

JCS-R.M.