Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cititorii care au împrumutat cărţi din secţiile şi filialele Bibliotecii Judeţene Paul Iorgovici din Reşiţa, în perioada 14-24 februarie, au fost premiaţi la sfârşitul săptămânii.

Premiile acordate au constat în cărţi şi bilete la teatru, campania bibliotecii judeţene având drept scop fidelizarea actualilor utilizatorilor şi atragerea de noi cititori. Pentru că evenimentul a avut loc în cadrul librăriei Semn de Carte din Reşiţa chiar în ziua de Dragobete, invitaţii au fost rugaţi să lase câte un mesaj de dragoste, iar la final cele mai frumoase declaraţii au fost premiate.

Invitaţii s-au bucurat de prezenţa recitatorului în grai Iancu Almăj – Bănăţanu, şi de cea a poeţilor Alexandra Gorghiu şi Costel Stancu. Tabloul serii a fost întregit de un scurt moment muzical susţinut de: Zenaida Vârdau – oboi, Silvia Poiană – vioară, Diana Suiugan – violoncel şi Lorent Balogh Remelei – pian. Tot vineri, biblioteca judeţeană, în colaborare cu Liceul „Mircea Eliade“ şi Casa de Cultură a Studenţilor, a organizat acţiunea „Sub semnul lui Dragobete“.

Programul a cuprins o expoziţie de carte, dar şi momente poetice şi muzicale ale elevilor şi studenţilor.

Adaugă comentariu