Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cele două minore, în vârstă de 13, respectiv 15 ani, nu au mai fost văzute de vineri seara, când au plecat din parcul situat în spatele Liceului Economic din Reșița!

Polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că Matistyak Nicoleta-Larisa, în vârstă de 13 ani, și Balog Anica, de 15 ani au plecat vineri, în jurul orei 20:30, din zona parcului situat în spatele Liceului Economic din Reșița, Aleea Daliilor, într-o direcție necunoscută și nu au revenit. Semnalmentele minorei Matistyak Nicoleta-Larisa: 1,50 metri înalțime, greutate 45 kg, păr șaten lung, ochi căprui. Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte ale minorei la momentul plecării persoanei. Semnalmentele minorei Balog Anica: 1,50 metri înalțime, greutate 45-50 kg, păr șaten, lung până în zona umerilor, ochi căprui, constituție atletică. Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte ale minorei la momentul plecării persoanei.”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Cei care pot furniza informații cu privire la cele două minore sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112!

ACTUALIZARE. Cele două minore au fost găsite luni, 26 august. Potrivit polițiștilor, pe timpul cât au fost plecate acestea nu au fost victimele vreunei infracțiuni!

JCS-L.A.